Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA ATANACAKLAR

Başlama Tarihi : 19.12.2016 - Bitiş Tarihi : 31.12.2016

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi araştırma görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazananlar hakkında;

İlan edilen kadrolara atanmaya hak kazanan adaylar göreve başlama işlemlerinin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

NOT : 676 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında açıktan atanacak adaylar için "Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştıması" yapılacaktır. Yapılan araştırma sonucunda atanmaya hak kazanan adayların atama işlemi tamamlanacaktır.

Açıktan Atanacaklarda İstenecek Belgeler;

1- Dilekçe

2- Heyet Raporu (Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite hastanelerinden)

3- Adli Sicil Kaydı (e-devlet sisteminden almak için tıklayınız)

4- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

5- 6 adet fotograf

6- Askerlik Durum Belgesi (e-devlet sisteminden almak için tıklayınız)

7- Diploma örneği (Geçici Mezuniyet belgesi) - Transkrip Belgesi

8- İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli

9- Güvenlik Araştırma ve Arşiv Araştırma Formu (Form için tıklayınız)

Açıktan atanma işlemine tabi tutulacak olan adaylar başvurularını  şahsen yapacaklardır.

İlan edilen kadroya atanmaya hak kazanan adaylar herhangi bir kamu kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapıyorlar ise; talepleri doğrultusunda naklen atanma işlemine tabi tutulacaklardır. Muvafakat işlemlerinin başlaması için adaylar, görev yaptığı kamu kurumunu ve bulunduları kadro pozisyonunu belirtir ıslak imzalı dilekçe ile başvuruda bulunacaklar, muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken adaylar Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi ile birlikte askerlik durum belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 6 adet fotograf ile Personel Daire Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Naklen atanma işlemine tabi tutulacak olan adaylar imzaladıkları dilekçeyi kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına gönderilebilir veya dilekçenin aslının göreve başlarken getirilmesi kaydıyla  0 346 219 10 39 nolu numaraya faks çekebilirler.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ