Telefon :0.346.2191128

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM SONUCU

Başlama Tarihi : 18.01.2022 - Bitiş Tarihi : 25.01.2022

D   U   Y   U   R   U

Üniversitemize bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi aşağıda açıklanmıştır.

Asıl adayların  26/01/2022 tarihine kadar "https://personelbasvuru.cumhuriyet.edu.tr/idari_basvuru/login.php" linkinde yer alan sistemden online başvuru yaparak istenilen belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Eczacı Pozisyonu için başvuran aday listesi için TIKLAYINIZ.

- Yerleşmeye hak kazanan adaylar hakkında Arşiv Araştırması sonucuna göre atama yapılacaktır.

- Müracaat edilen unvanlarda asıl ve yedek adaylar belirlenmiş, asıl kazananlardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

NOT: Eczacı pozisyonuna başvuran adaylar için 21/01/2022 tarihinde Saat: 09:00’da Üniversitemiz Rektörlük Binasında sözlü sınav yapılacaktır.

NOT: Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ