Telefon :0.346.2191128

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Başlama Tarihi : 22.09.2020 - Bitiş Tarihi : 06.10.2020

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak olan adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlüğe, Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için ilgili birime şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir.

Adayların Üniversitemiz web sitesinde yayınlanan Akademik Personel Yükseltilme/Atanma Başvuru ve Değerlendirme Koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Profesör kadrosu için  : Dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası
Doçent kadrosu için  :   Dilekçe, özgeçmiş ve 4 takım bilimsel yayın dosyası.
Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için:  Dilekçe, özgeçmiş, doktora ya da uzmanlık belgesi 4 takım bilimsel yayın dosyası.

Adaylar bilimsel yayın dosyalarının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, diğer nüshalarını elektronik ortamda (taşınabilir bellek) teslim edebilirler.

BİRİMİ

ANABİLİM DALI

UNVAN

AD

AÇIKLAMA

FEN FAKÜLTESİ

Uygulamalı Matematik

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Uluslararası Ticaret

TURİZM FAKÜLTESİ

Turizm İşletmeciliği

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Muhasebe ve Finansman

Doçent

Doçentliğini finans bilim alanında almış olmak.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

Türk İslam Edebiyatı

Doçent

Doçentliğini ilgili bilim alanında almış olmak.

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Mekanik Sistemler

Doçent

Mekanik birleştirme üzerine çalışmış olmak.

ECZACILIK FAKÜLTESİ

Farmasötik Biyoteknoloji

Doktor Öğretim Üyesi

Eczacılık lisans mezunu olup, ilgili alanda doktora yapmış olmak.

Son Başvuru Tarihi     : 06.10.2020
İlan Edilen Yer               : 22.09.2020 tarihli Resmi Gazete ilanı görmek için tıklayınız.

DUYURULAR

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Ek Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Üniversitemizde Eğitim Almaya Hak Kazananların Dikkatine
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ