Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

06/07/2020 TARİHLİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI YEDEK LİSTEDEN YERLEŞEN ADAYLAR DUYURUSU

Başlama Tarihi : 17.09.2020 - Bitiş Tarihi : 02.10.2020

D         U         Y         U         R         U

Üniversitemiz Hastanesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ilan edilen ve KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi duyurulmuştu yedek adaylardan başvuru süresi içerisinde müracaat etmeyenlerin ve haklarından feragat edenlerin yerlerine sırasıyla yedek adayların isim listesi aşağıda duyurulmuştur.

Listede ismi duyurulan adaylar belgelerini tamamlayarak 01/10/2020 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Önemli: Gece nöbeti tutmaya engel durumu yoktur ibaresi bulunmayan heyet raporu kabul edilmeyecektir.

Göreve Başlama İçin İstenilen Belgeler:

1-  1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2-  5 (Beş) Adet Biometrik Fotoğraf

3- Atanmaya hak kazanan adayların gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Üniversite veya Devlet Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

4- Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

5- Mal bildirim formu (Mal Bildirim Formu tek sayfada arkalı-önlü olarak çıkartılıp doldurulacaktır.)

6- Diplomanın Aslı ve Fotokopisi (Aslı görülerek fotokopisi alınacaktır.)

7- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi. (E-Devlet üzerinden barkodlu olarak alınacaktır)

8- Sertifika, kurs ve ilanda istenilen diğer belgelerin asılları ve sigorta döküm cetveli (Çalışma niteliği aranan unvanlara başvuran adaylar için.)

Bu duyuru tebligat niteliğindedir ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sıra No

HE02

78,41930

DUYURULAR