Telefon :0.346.2191128

SÜREKLİ İŞCİLERİN GÖREVE BAŞLATILMALARI

Başlama Tarihi : 29.06.2020 - Bitiş Tarihi : 07.07.2020

D U Y U R U

Üniversitemize sürekli işci olarak başvuru belgelerini teslim ederek başvuruları kabul edilen Sürekli İşçi kadrosuna (Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi, Güvenlik Görevlisi) atanacak adaylar 06.07.2020 tarihinden itibaren göreve başlatılacaktır.

İlgililerin 06.07.2020 tarihinden itibaren Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bu duyuru tebligat niteliğindedir ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
                                                                                                                                                                                                                                    İlgililere duyurulur.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ