Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

Sürekli İşci Alım İlanı (Güvenlik Görevlisi/Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi)

Başlama Tarihi : 28.05.2020 - Bitiş Tarihi : 01.06.2020

 

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI İLANI

               657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Üniversitemiz Hastanesine 200 adet  “Sürekli İşçi” alınacaktır.
           Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İŞ-KUR internet sitesinden, E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden 28.05.2020-01.06.2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapacaktır.

 

SIRA NO

ÇALIŞTIRILACAĞI HİZMET TÜRÜ

KADRO SAYISI

ARANILAN NİTELİKLER

01

Güvenlik Görevlisi

5

- En az ortaöğretim mezunu olmak

-Özel güvenlik sertifikasına/belgesine sahip olmak

-Başvurunun son günü itibarıyla özel güvenlik sertifikasının süresinin dolmasına en az bir yıl kalmış olması

-Başvurunun son günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak

-Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak

-Güvenlik işi yapmaya engel sağlık sorunu olmamak

-Belgelendirmek şartıyla Sivas İl merkezinde ikamet ediyor olmak

-Boy uzunluğu erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda 162 cm olmak

-Vücut kitle indeksi, 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak

02

Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi

195

-Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

-Başvurunun son günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak

-Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak

-Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak

-Belgelendirmek şartıyla Sivas İli ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak

 
 
BAŞVURU ŞARTLARI 
  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
  3. Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, muaf veya tecilli olmak),
  4. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  5. Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (bedensel ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
  
AÇIKLAMALAR 
  1. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
  2. Atama için öngörülen şartlara sahip olmayanların, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanların, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları geçersiz sayılarak, atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.
  3. Başvuruların tamamı İŞKUR’a yapılacak olup kura çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilecek ve ilgili adaylar süresi içinde istenen belgeleri Üniversiteye ibraz edeceklerdir.
  4. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6’ıncı maddesi gereğince, istihdam edilecek kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek aday, İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda Üniversitemizde çekilecek kura sonucunda belirlenecektir.
  5. Alınacak işçilerin ücretleri asgari ücret üzerinden ödenecektir.
 
BELGE TESLİMİ, KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI 
  1. Noter Kurasına katılacakların isim listesi, kura tarihi, yeri, saati ve sonuçları www.cumhuriyet.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.
  2. Ülkemizde de görülmekte olan COVID-19 pandemisi nedeniyle halk sağlığını korumak amacıyla bahsi geçen kura çekimi, başvuru yapanların katılımına kapalı olacaktır. Kura çekimi Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin www.instagram.com/cumunivkurumsal instagram hesabında canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca kura çekim işleminin tamamlanmasının ardından kura çekiminin tamamını izlemek isteyenler Üniversite web sayfası duyurular kısmından kura çekim görüntülerine ulaşabilecektir.  
  3. Kura işleminin 08/06/2020 tarihinde saat 09:00 da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi Salonunda yapılması planlanmış olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.cumhuriyet.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.
  4. Yapılan noter kurası sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar Üniversitemizin internet sitesinde (http://www.cumhuriyet.edu.tr) ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
  5. Başvuru yapan adayların başvuru sürecini belirtilen internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.
  6. Belge teslim tarihi ve yeri, http://www.cumhuriyet.edu.tr  adresinden adaylara duyurulacaktır.
  7. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak ve yerlerine sıralamada yer alan yedek adaylar dahil edilecektir.

 

İlanın yayınlandığı yer Türkiye İş Kurumu sayfasını görmek için tıklayınız.  (Açılan sayfada il sivas seçilip ara tıklanıldığında ilan gözükeçektir.)



DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ