Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonucu Duyurusu

Başlama Tarihi : 11.10.2019 - Bitiş Tarihi : 18.10.2019

Üniversitemiz merkez ve ilçe Sürekli İşçi kadrosuna alınacak Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi Sözlü Sınavında başarılı olan adayların sonuç Listesi aşağıdadır.

Temizlik Görevlileri Listesi İçin TIKLAYINIZ.

Güvenlik Görevlileri Listesi İçin TIKLAYINIZ.

İSTENİLEN BELGELER

1-) Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması formu (1 Adet) (Form için TIKLAYINIZ.)

2-) Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite Hastaneleri veya Devlet Hastanelerinden Alınacaktır.) (Güvenlik Görevlileri için "Güvenlik Görevlisi Olmasında Sakınca Yoktur" ibaresinin bulunması zorunludur.)

3-) Adli Sicil Kaydı (1 Adet)

4-) Fotoğraf (4 Adet)

İstenilen belgelerin 18.10.2019 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Not: Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ