Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunları Kapsamında Üniversitemize Atananaların Dikkatine

Başlama Tarihi : 02.01.2019 - Bitiş Tarihi : 17.01.2019

Aralık 2018 tarihinde açıklanan 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu ile 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında Üniversitemize ilk defa yerleştirilenlerin (memur, hizmetli vb.) aşağıda belirtilen belgeleri en kısa sürede Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı İdari Sicil Servisine teslim etmeleri gerekmektedir.

1.  Başvuru Formu için (2828 sayılı Kanun başvuru formu için tıklayınız  ve 3713 sayılı Kanun başvuru formu için tıklayınız.)  (Bilgisayar ortamında düzenlendikten sonra çıktı alınıp getirilecek)
  2.  Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formu için tıklayınız. (Bilgisayar Ortamında 2 nüsha düzenlenecek çıktı alındıktan sonra imza atılacak fotoğraf yapıştırılacak)
  3.  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4.  Öğrenim Belgesi (diploma, mezuniyet belgesi) Fotokopisi (Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslıda getirilecek fotokopi aslı görülerek aslı gibidir yapılacak aslı ilgiliye teslim edilecek)
  5.    Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi için tıklayınız.
  6.    Mal Bildirim Beyannamesi için tıklayınız. (arkalı önlü tek kağıda çıkarılacak kalemle doldurulabilir.)
  7.   Yerleşme Sonuç Belgesi
  8.  1 (bir) adet biyometrik 4 (dört) vesikalık fotoğraf

Bu ilan tebligat yerine geçecek ayrıca bir tebligat gönderilmeyecektir.

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ