Telefon :0.346.2191128

Personel Daire Başkanlığı

Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmaya Hak Kazananların Dikkatine

Başlama Tarihi : 24.11.2020 - Bitiş Tarihi : 09.12.2020

Üniversitemiz tarafından 20.10.2020 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen Hukuk Fakültesi araştırma görevlisi kadroları için yapılan sınav sonucunda atanmaya hak kazananlar, göreve başlama işlemlerinin yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgeler ile (İlan edilen kadroya başvuru esnasında teslim edilen belgeler hariç) birlikte 09/12/2020 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapmayanlar açıktan atama işlemine tabi tutulacaklardır.

Atanacaklarda istenecek belgeler;

1. Dilekçe ( Naklen atanacaklar için hangi kurumda çalıştığını belirtecek )
2. Heyet Raporu ( Açıktan atanacaklar için Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastaneleri)
3. Adli Sicil Kaydı ( Açıktan atanacaklar için ) ( e-devlet sisteminden almak için t ı k l a y ı n ı z )
4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Açıktan ve naklen atanacaklar için)
5. 6 adet Biyometrik Fotoğraf (Açıktan ve naklen atanacaklar için)
6. Askerlik Durum Belgesi (Açıktan ve naklen atanacaklar için) ( e-devlet  sisteminden almak için t ı k l a y ı n ı z )
7. Diploma Örneği (Geçici Mezuniyet belgesi) - Transkript Belgesi (Açıktan ve naklen atanacaklar için)
8. Yükseklisans ve Doktora eğitimini yaptığını gösterir belge.(Açıktan ve naklen atanacaklar için)
9. İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli  (Açıktan atanacaklar için e-devletten HİTAP Hizmet Dökümü olarak alınabilir.)
ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda kadrolu bir pozisyonda görev yapıyor olup Üniversitemize  atanmaya hak kazananlar ise; naklen atanma işlemine tabi tutulacaklardır. Adaylar Naklen gelme isteklerini ve görev yaptıkları kamu kurumu ve bulundukları pozisyonunu belirtir dilekçe ve yukarıda istenilen belgeler ile birlikte 09.12.2020 tarihi mesai bitimine kadar Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına başvuruda bulunacaklardır.

Naklen Atananların Muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumumuzda göreve başlarken;
  1. Ayrılacağı kurumdan Personel Nakil Bildirimi/Maaş Nakil Bildirimi
  2. Askerlik durum belgesi ( e-devlet  sisteminden almak için t ı k l a y ı n ı z )
  3. Nüfus cüzdan fotokopisi
  4. 6 adet Biyometrik fotoğraf
  5. Diploma Örneği (Geçici Mezuniyet belgesi) - Transkript Belgesi
        ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BU DUYURU TEBLİGAT NİTELİĞİNDEDİR, İLGİLİLER 09.12.2020 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR BAŞVURULARINI YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.
AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.
DUYURULUR.

DUYURULAR

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Ek Yerleştirme Sonuçları Kapsamında Üniversitemizde Eğitim Almaya Hak Kazananların Dikkatine