Telefon :0.346.2191128

KPSS-2017/1 SONUÇLARINA GÖRE

ÜNİVERSİTEMİZ KADROLARINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARDAN

İSTENİLEN BELGELERE İLİŞKİN DUYURU

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca ÖSYM tarafından yerleştirme işlemleri tamamlanmış, bu kapsamda Üniversitemize yerleştirilen adaylardan atamalarına esas olmak üzere istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Üniversitemize yerleşmeye hak kazananlar aşağıda istenilen belgeler ile en geç 03/08/2017 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı İdari Sicil Servisine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İstenilen belgeler;

1.  Atama Başvuru Formu (Form için tıklayınız.)
  2.   Mezuniyet Belgesinin Onaylı Sureti
  3.  6 adet renkli fotoğraf (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı ve son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)
  4. Üniversitemize yerleştiğine dair internet çıktısı.(Yerleşti belgesi için tıklayınız.)
  5. Nüfus cüzdan fotokopisi. ( 1 adet)
  6. Mal Bildirim Formu (Tek sayfada Önlü-Arkalı doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No kısmı boş bırakılacak. Mal Bildirim Form’u için tıklayınız.)
  7.    Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Kamu Etik Sözleşmesi için tıklayınız.)
  8. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 nüsha halinde doldurulacaktır. Form için tıklayınız.)

Atanmaya hak kazanan adaylar “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması” sonucunda atanmasında herhangi bir sakınca bulunmadığı takdirde atamaları yapılacaktır.

·  NOT: Lütfen zaman kaybı olmaması için boş form ile başvuruda bulunmayınız.

·  SON BAŞVURU TARİHİ: 03/08/2017

· NOT: BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILMALIDIR.

· Müracaat Yeri:

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

Personel Daire Başkanlığı

İdari Sicil Servisi

Kampüs/SİVAS

0346 219 10 10 -1361

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ