Telefon :0.346.2191128

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

Başlama Tarihi : 12.07.2017 - Bitiş Tarihi : 26.07.2017

D         U         Y         U         R         U

Üniversitemiz Hastanesi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B Maddesine göre Sözleşmeli Personel pozisyonunda çalıştırılmak üzere ilan edilen ve KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan sıralamasıyla başvurusu alınarak atanmaya hak kazanan asıl ile yedek adayların isim listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Asıl Adayların 26/07/2017 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat edilen unvanlar için 1 (Bir) katı kadar yedek belirlenmiş olup, asıl kazananlardan süresi içerisinde müracaat olmadığı takdirde yedek olanlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

Göreve Başlama İçin İstenilen Belgeler:

1-  1 (Bir) Adet Kimlik Fotokopisi

2-  4 (Dört) Adet Fotoğraf

3- Hemşire, Ebe ve Sağlık Teknikeri unvanına atanmaya hak kazanan adaylar, gece nöbeti tutmaya engel durumun olmadığını gösteren heyet raporu. (Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanelerinden)

4- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırma formu (form için tıklayınız.)

5- Mal bildirim formu (form için tıklayınız.)  (Tek sayfada arkalı önlü yazdırılması gerekmektedir.)

YERLEŞEN ADAYLARIN LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ