Telefon :0.346.2191128

Başlama Tarihi : 01.02.2017 - Bitiş Tarihi : 16.02.2017

2828 SAYILI KANUN KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ADAYLARDAN

İSTENİLEN BELGELERE İLİŞKİN DUYURU

2828 sayılı kanun kapsamında Üniversitemize yerleştirilen adaylar aşağıda yazılı olan belgeler ile 15.02.2017 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Sicil Servisine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

1-      Atama Başvuru Formu (Form için tıklayınız.)

2-      Mezuniyet Belgesi

3-     6 adet renkli fotoğraf (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı ve son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)

4-      Üniversitemize yerleştiğine dair internet çıktısı.( Belge için tıklayınız)

5-      1 (bir) adet nüfus cüzdan fotokopisi.

6-      Mal Bildirim Formu.(Form Önlü-Arkalı doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No kısmı boş bırakılacak. Mal Bildirimi Formu için tıklayınız.)

7-      Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Etik Sözleşmesi için tıklayınız.)

8-   Güvenlik Araştırma ve Arşiv Araştırma Formu (Form için tıklayınız.)

NOT: Zaman kaybı olmaması için formların eksiksiz doldurarak başvuruda bulunulması gerekmektedir.

DUYURULUR

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ