Telefon :0.346.2191128

KPSS-2016/1 SONUÇLARINA GÖRE

ÜNİVERSİTEMİZ KADROLARINA YERLEŞTİRİLEN ADAYLARDAN

İSTENİLEN BELGELERE İLİŞKİN DUYURU

Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2016/1. Yerleştirme Sonuçları ile Üniversitemize yerleştirilen adaylardan atamalarına esas olmak üzere istenen belgeler;

1- Atama Başvuru Formunun Doldurulması. ( Atama Başvuru Formu için tıklayınız ...   Chorume İnternet tarayıcısı ile açınız .)

2- Mezuniyet Belgesinin Onaylı Sureti

3- 6 adet renkli fotoğraf (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı ve son 6 ay içinde çektirilmiş olmalı)

4- Üniversitemize yerleştiğine dair internet çıktısı. ( ÖSYM Sonuç Açıklama sistemi için tıklayınız ....)

5- 1 (bir) adet nüfus cüzdan fotokopisi.

6- Mal Bildirim Formunun doldurulması. (Önlü-Arkalı doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No kısmı boş bırakılacak. Mal Bildirim Formu için tıklayınız....)

7- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesinin doldurularak imzalanması. (Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu için tıklayınız ...)

·  NOT1 : Lütfen zaman kaybı olmaması için boş form ile başvuruda bulunmayınız.

· NOT2 : BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILMALIDIR.

·  SON BAŞVURU TARİHİ: 29/07/2016

· Müracaat Yeri: Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kampüs/SİVAS

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ