Telefon :0.346.2191128

ÖYP KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ HAKKINDA

Başlama Tarihi : 13.08.2015 - Bitiş Tarihi : 25.08.2015

ÖYP KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ HAKKINDA;

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Web Sitesinde yayınlanan araştırma görevlisi alım ilanları ve ilgilerin yapmış oldukları tercihlerin sonuçları 12/08/2015 tarihi itibari ile açıklanmıştır.

Üniversitemiz bünyesinde araştırma görevlisi olmaya hak kazanan adaylar aşağıdaki belgeler ile birlikte kazandıkları BÖLÜM ya da ANA BİLİM DALININ bağlı olduğu FAKÜLTELERE, 13/08/2015 – 24/08/2015 tarihleri arasında şahsen müracaat edeceklerdir.

İlgililerin müracaatları Fakültelerce, ilan şartları dahilinde değerlendirilecek,  şartları taşıyanların atanma işlemleri müracaat tarihinin bitiminden itibaren 15 gün içerisinde tamamlanacak ve görevlerine başlatılacaklardır. (nakil işlemi söz konusu olanların muvafakat işlemleri başlatılacaktır.)

Başvuru için gerekli belgeler

- Başvuru Dilekçesi ( İlan çıktısı, ad, soyadı, TC kimlik no, telefon numarası,  e-mail adresi ve ikamet adresi açık şekilde ifade edilmiş)

- ÖYP Kazandı Çıktısı,

- Nufus Cüzdanı Fotokopisi,

- Lisans Diploması ve Transkiript Fotokopileri, Yüksek Lisans Öğrencisi olduğuna dair ilgili yerden imzalı mühürlü belge ( şartı arananlardan)

- 6 Adet Vesikalık Resim,

- Ales Sonuç Belgesi,

- Yabancı Dil Sonuç Belgesi,

- Ales Muafiyeti varsa doktora eğitimini tamamladığına dair belge, öğretim elemanı olarak çalışıyorsa çalıştığına dair belge ( hizmet belgesi veya kurum onaylı yazı )

- Araştırma Görevlisi olarak çalışmanıza engel bir durum olmadığına dair Sağlık Kurul Raporu- ( Tam Teşekküllü Devlet Hastanesi ya da Üniversite Hastanesinden)

- Adli Sicil Kaydı ( e-Devletten alınacak belge çıktısı kabul edilecektir.)

C. Ü. Personel Daire Başkanlığı

DUYURULAR

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ KADROLARINA BAŞVURMA, YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ