Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Konseri

Üniversitemiz  Güzel  Sanatlar  Fakültesi  Müzik  Bölümü  Lisans ve Yüksek  Lisans  öğrencileri  tarafından  konser  düzenlendi.  Bölüm Başkanı  Prof.Dr. İlknur  Okatan  önderliğinde  ve Öğretim  üyelerimizin  katkılarıyla  Kültür  Merkezinde  gerçekleşen  konsere, Güzel Sanatlar  Fakültesi  Dekanımız  Prof.Dr. Hüseyin  Akkaya, Üniversite  öğretim  üyelerimiz  ve  öğrenciler  katıldı. Türk  Sanat   Müziği, Türk Halk  Müziği  ve  Batı  Müziğinin  eserlerinin  söylendiği  konserde, Bölüm  Başkanı  Prof.Dr. İlknur  Okatan  tarafından, Güzel  Sanatlar Fakültesi  Öğretim  Üyesi  Doç.Dr. Saide  Behbudova’ya  Fakültenin  düzenlediği  konserlere  verdiği  desteklerden  dolayı  tebrik  ederek teşekkür  etti.

Haber Tarihi : 04.05.2010
26.08.2016
Çiçek veya Kişisel Hediye Göndermeyip 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına Bağış Yapanlar
24.08.2016