Array ( [0] => Array ( [Id] => 8198 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Kurumsal Kimlik Kartı Duyurusu [aciklama] =>

Uzun süredir ihtiyacını duyduğumuz KURUMSAL KİMLİK KARTLARI’nın baskısı için Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde baskı birimi kurulmuştur. Personelimizin yeni  kartlara sahip olabilmesi için http:/kimlikkart.cumhuriyet.edu.tr adresi üzerinden başvuru yapması ve başvuruların da bu siteden takip edilmesi gereklidir. Her aşama kurumsal e.posta hesabınıza bilgi olarak gönderilecektir. Başvuru sırasında istenecek “kan grubu “ kartınıza yazılacaktır. İsteğe bağlı olarak gireceğiniz “Cep telofonunuz” Rektörlük tarafından gönderilecek SMS mesaj bilgilendirmelerinde kullanılacaktır. ”Dahili telefonunuz” ise üniversite web sitesinde yayınlanan telefon rehberinin güncel olmasını sağlayacaktır. Tüm bilgilerinizin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde gizliliği sağlanacak ve paylaşılmayacaktır.  DUYURULUR.

REKTÖRLÜK

[btarih] => 2014-08-28 [starih] => 2014-11-03 [birim] => Rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => 000000 [sirano] => 11551 [dil] => tr [sayac] => 62 [onay] => 1 ) )