Array ( [0] => Array ( [Id] => 7379 [fakultekodu] => 1 [baslik] => İdari Mali İşler Daire Başkanlığından [aciklama] =>

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’ndan

DUYURU

Üniversitemizde çalışmakta iken naklen ayrılan personele yönelik düzenlenen “maaş nakil belgesi”nde, promosyon bilgileri adı altında yeni bir bölüm açılmıştır. Başkanlığımız web sitesinde örnek “maaş nakil belgesi” yayınlanmıştır.

Bundan böyle maaş nakil belgelerinin örneğe göre düzenlenmesini, naklen Üniversitemize gelen personel de maaş belgelerinde promosyon bilgileri yoksa, promosyon bilgilerini içeren belge istenmesidir.

Not: Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı’nca promosyon bilgileri olmayan maaş nakil belgeleri onaylanmayacaktır.

[btarih] => 2014-04-17 [starih] => 2014-07-24 [birim] => İdari Mali İşler Daire Başkanlığı [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 10741 [dil] => tr [sayac] => 449 [onay] => 1 ) )