Array ( [0] => Array ( [Id] => 5786 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Prof. Dr. Alim YILDIZ Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Kültür Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçilmiştir. [aciklama] =>

Üniversitemiz  Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ,İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Alim YILDIZ  Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Kültür Merkezi Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçilmiştir. Kendisini kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.

REKTÖRLÜK
[btarih] => 2013-09-06 [starih] => 2013-09-20 [birim] => ilahiyat fakültesi [turu] => 3 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 9081 [dil] => tr [sayac] => 111 [onay] => 1 ) )