Farabi Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı Başvuru Duyurusu
Duyuru Başlangıç Tarihi : 19.02.2013 - Duyuru Bitiş Tarihi : 13.03.2013

2013-2014 Farabi Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı Güz ve Güz + Bahar Dönemi başvuruları 25 Şubat 2013 Pazartesi ile 13 Mart 2013 Çarşamba günleri arasında  Enstitüler Binası 2. katta bulunan Farabi Kurum Koordinatörlüğüne yapılacaktır.

Gerekli bilgiler Cumhuriyet Üniversitesi Farabi Değişim Programı web sayfasında mevcuttur.

Koordinatör Ataması
667 sayılı KHK uyarınca üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı öğrenim ücretleri ile ilgili açıklama:
Aralık Ayı Kültürel Etkinlik Programı
Öğretim Elemanı Alım İlanı