Array ( [0] => Array ( [Id] => 24477 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Maaş Promosyon İhalesi Hakkında Duyuru [aciklama] =>

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRLÜĞÜ VE YAPI KREDİ BANKASI

ARASINDA YAPILAN MAAŞ ÖDEMESİ (PROMOSYON) İHALESİ SÖZLEŞMESİ KAPSAMINDA ÖNEMLİ HUSUSLAR

- Hesap işletim ücreti alınmayacaktır.

- İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılan havale işlemlerinden işlem ücreti alınmayacaktır.

- İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden Merkez Bankasınca belirlenen saatlerde  (09.00-16.00) yapılan EFT işlemlerinden ücret alınmayacaktır.

- Telefon bankacılığı ile yapılan havale işlemlerinden işlem ücreti alınmayacak olup EFT işlemlerinden de Merkez Bankasınca belirlenen saatlerde  (09.00-16.00) işlem ücreti alınmayacaktır.

- ATM üzerinden yapılan havale işlemlerinden işlem ücreti alınmayacaktır.

- Sözleşme gereği 1 adet kredi kartı, 1 adet ek kart için ücret alınmayacak olup Crystal Card ürün tipinde basılan kartlardan ücreti alınacaktır.

- ATM’den günlük para çekme limiti 3.000TL’dir. (Pandemi süresince 5.000 TL olarak uygulanacaktır.)

- Banka hesabından yapılan otomatik ödeme talimatlı işlemlerden işlem ücreti alınmayacak olup, kredi kartı ile yapılan otomatik ödeme talimatlı işlemlerden işlem ücreti banka tarafından alınacaktır.

- Düzenli ödeme, ileri tarihli havale, düzenli ödeme havale ve EFT’lerde yeterli bakiye olduğu taktirde işlem ücreti alınmadan işlem yapılacaktır.

[btarih] => 2021-06-16 [starih] => 2021-06-30 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => 000000 [sirano] => 2373 [dil] => tr [sayac] => 3563 [onay] => 1 ) )