Hastane   |   ÜBS   |   E- Posta   |   Kütüphane   |   İletişim   |   Arama   |   Bilgi Edinme   |   Ana Sayfa   |   EN

Ders Alma İşlemleri Duyurusu
Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.09.2011 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.10.2011
1. Öğrencilerimizin yaz okulunda alıp başarısız oldukları derslerin bilgisi (vize,devamlılık durumu) dikkate alınmayacak ve başarı notu GNO hesabında kullanılmayacaktır.
2. Normal eğitim dönemlerinde devamsızlıktan kalınan dersler GNO hesabında kullanılmayacaktır. 1.8 barajına takılan öğrenciler devamsızlıktan kaldıkları dersi alamayacaklardır.
3. Yönetmeliğimizin 22.2 maddesinde “Birinci yarıyıl hariç olmak üzere, GNO değeri üst üste iki yarıyıl 1.80’in altında olan öğrenciler başarısız durumuna girer.” Kararı 2010-2011 eğitim-öğretim yılı güz döneminden sonra alınmasından dolayı 2009 yılı kayıtlı öğrenciler bu maddeden yaralanamamıştı. Şu durumda 2010 yılı kayıtlı öğrenciler 2011-2012 eğitim öğretim yılında hem 2/1’den hem de alttan yani 1/1’inden ders alabilecekler ancak 2009 yılı kayıtlı öğrencilerden 1.8 barajına takılanlar almadıkları  2/1’in derslerini kesinlikle alamayacaklardır.
4. 2011-2012 Güz döneminde 1.8 barajına takılan öğrenciler için alınmaması gereken dersler sistem izin verdiği için birçok danışman tarafından (özellikle de MYO’larda) eklendiği görülmüştür. Bunların iptal edilmesi gerekmektedir.
     Yukarıda belirtilen değişikler ÖBS’ne uyarlanmıştır. Önceden yapılan ders alma işlemleri danışmanlar tarafından gözden geçirilip gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
     Danışmanların gerekli düzeltmeleri yapabilmeleri için 26 Eylül 2011-30 Eylül 2011 tarihleri arasında ÖBS’de danışman ders onayı açık tutulacaktır.
                                                                                                                                                                                                                                        REKTÖRLÜK

Tüm Birimlerin Dikkatine!
Muafiyet Sınav Duyuruları
Yeni Kayıt Yaptıracak Olan Öğrencilerimizin Dikkatine
Yatay Geçiş Başvuruları
2015/1 KPSS Ataması ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine
Bilimsel Yayınları Teşvik Komisyon Başkanlığından Duyuru
BESYO Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu
Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu
Ölüm Yardım Fonunda Bulunan Paranın Geri İadesi ile İlgili Duyuru
YRD. DOÇ. ADAYLARIN YABANCI DİL SINAVI DUYURUSU