|   Ana Sayfa   |   İletişim   |   Site Ağacı    |  Arama   |   English  |

Ders Alma İşlemleri Duyurusu
Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.09.2011 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.10.2011
1. Öğrencilerimizin yaz okulunda alıp başarısız oldukları derslerin bilgisi (vize,devamlılık durumu) dikkate alınmayacak ve başarı notu GNO hesabında kullanılmayacaktır.
2. Normal eğitim dönemlerinde devamsızlıktan kalınan dersler GNO hesabında kullanılmayacaktır. 1.8 barajına takılan öğrenciler devamsızlıktan kaldıkları dersi alamayacaklardır.
3. Yönetmeliğimizin 22.2 maddesinde “Birinci yarıyıl hariç olmak üzere, GNO değeri üst üste iki yarıyıl 1.80’in altında olan öğrenciler başarısız durumuna girer.” Kararı 2010-2011 eğitim-öğretim yılı güz döneminden sonra alınmasından dolayı 2009 yılı kayıtlı öğrenciler bu maddeden yaralanamamıştı. Şu durumda 2010 yılı kayıtlı öğrenciler 2011-2012 eğitim öğretim yılında hem 2/1’den hem de alttan yani 1/1’inden ders alabilecekler ancak 2009 yılı kayıtlı öğrencilerden 1.8 barajına takılanlar almadıkları  2/1’in derslerini kesinlikle alamayacaklardır.
4. 2011-2012 Güz döneminde 1.8 barajına takılan öğrenciler için alınmaması gereken dersler sistem izin verdiği için birçok danışman tarafından (özellikle de MYO’larda) eklendiği görülmüştür. Bunların iptal edilmesi gerekmektedir.
     Yukarıda belirtilen değişikler ÖBS’ne uyarlanmıştır. Önceden yapılan ders alma işlemleri danışmanlar tarafından gözden geçirilip gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
     Danışmanların gerekli düzeltmeleri yapabilmeleri için 26 Eylül 2011-30 Eylül 2011 tarihleri arasında ÖBS’de danışman ders onayı açık tutulacaktır.
                                                                                                                                                                                                                                        REKTÖRLÜK

Konut Tahsis Kurulu Kararı (O Blok 1 Numaralı Daire)
Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (CÜYÖS) Başvurusu
İdari Mali İşler Daire Başkanlığından "Bahar Dönemi Giyim Yardımı" Duyurusu
İdari Mali İşler Daire Başkanlığından "Maaş Nakil Belgesi" Duyurusu
Doç .Dr. Atilla KURT Doçent Kadrosuna Atandı.
Doç. Dr. Hulusi EĞİLMEZ Profesör Kadrosuna Atandı
Bilimsel Yayın Teşvik Duyurusu