Hastane   |   ÜBS   |   E- Posta   |   Kütüphane   |   İletişim   |   Arama   |   Ana Sayfa   |   EN

Ders Alma İşlemleri Duyurusu
Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.09.2011 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.10.2011
1. Öğrencilerimizin yaz okulunda alıp başarısız oldukları derslerin bilgisi (vize,devamlılık durumu) dikkate alınmayacak ve başarı notu GNO hesabında kullanılmayacaktır.
2. Normal eğitim dönemlerinde devamsızlıktan kalınan dersler GNO hesabında kullanılmayacaktır. 1.8 barajına takılan öğrenciler devamsızlıktan kaldıkları dersi alamayacaklardır.
3. Yönetmeliğimizin 22.2 maddesinde “Birinci yarıyıl hariç olmak üzere, GNO değeri üst üste iki yarıyıl 1.80’in altında olan öğrenciler başarısız durumuna girer.” Kararı 2010-2011 eğitim-öğretim yılı güz döneminden sonra alınmasından dolayı 2009 yılı kayıtlı öğrenciler bu maddeden yaralanamamıştı. Şu durumda 2010 yılı kayıtlı öğrenciler 2011-2012 eğitim öğretim yılında hem 2/1’den hem de alttan yani 1/1’inden ders alabilecekler ancak 2009 yılı kayıtlı öğrencilerden 1.8 barajına takılanlar almadıkları  2/1’in derslerini kesinlikle alamayacaklardır.
4. 2011-2012 Güz döneminde 1.8 barajına takılan öğrenciler için alınmaması gereken dersler sistem izin verdiği için birçok danışman tarafından (özellikle de MYO’larda) eklendiği görülmüştür. Bunların iptal edilmesi gerekmektedir.
     Yukarıda belirtilen değişikler ÖBS’ne uyarlanmıştır. Önceden yapılan ders alma işlemleri danışmanlar tarafından gözden geçirilip gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
     Danışmanların gerekli düzeltmeleri yapabilmeleri için 26 Eylül 2011-30 Eylül 2011 tarihleri arasında ÖBS’de danışman ders onayı açık tutulacaktır.
                                                                                                                                                                                                                                        REKTÖRLÜK

Sosyal Bilimlerde Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi
Dr. Taner ÇİFTÇİ Yardımcı Doçent Kadrosuna Atandı.
ÖDÜLLÜ Cumhuriyet Teknokent Öğrenci Proje Pazarı Yarışma Duyurusu
Prof.Dr. Yavuz SİLİĞ Sağlık Hizmetleri MYO Müdürlüğüne Atandı
Yrd. Doç. Dr. Ahmet FERTELLİ "Doçent" Unvanı Aldı
Yrd. Doç. Dr. Nevcihan GÜRSOY "Doçent" Unvanı Aldı
2014/2015 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları
Mart Ayı Etkinlik Programı
Sosyal Destek Programı(SODES)Başvuruları ve Tanıtım Toplantısı
Kimlik Kontrolü Duyurusu
Araç Tanıtım Pulu Güncelleme Duyurusu
2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır.
Yabancı Öğrenci (CÜYOS) Sınavı
Ölüm Yardım Fonunda Bulunan Paranın Geri İadesi ile İlgili Duyuru