Hastane   |   ÜBS   |   E- Posta   |   Kütüphane   |   İletişim   |   Arama   |   Bilgi Edinme   |   Ana Sayfa   |   EN

Ders Alma İşlemleri Duyurusu
Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.09.2011 - Duyuru Bitiş Tarihi : 01.10.2011
1. Öğrencilerimizin yaz okulunda alıp başarısız oldukları derslerin bilgisi (vize,devamlılık durumu) dikkate alınmayacak ve başarı notu GNO hesabında kullanılmayacaktır.
2. Normal eğitim dönemlerinde devamsızlıktan kalınan dersler GNO hesabında kullanılmayacaktır. 1.8 barajına takılan öğrenciler devamsızlıktan kaldıkları dersi alamayacaklardır.
3. Yönetmeliğimizin 22.2 maddesinde “Birinci yarıyıl hariç olmak üzere, GNO değeri üst üste iki yarıyıl 1.80’in altında olan öğrenciler başarısız durumuna girer.” Kararı 2010-2011 eğitim-öğretim yılı güz döneminden sonra alınmasından dolayı 2009 yılı kayıtlı öğrenciler bu maddeden yaralanamamıştı. Şu durumda 2010 yılı kayıtlı öğrenciler 2011-2012 eğitim öğretim yılında hem 2/1’den hem de alttan yani 1/1’inden ders alabilecekler ancak 2009 yılı kayıtlı öğrencilerden 1.8 barajına takılanlar almadıkları  2/1’in derslerini kesinlikle alamayacaklardır.
4. 2011-2012 Güz döneminde 1.8 barajına takılan öğrenciler için alınmaması gereken dersler sistem izin verdiği için birçok danışman tarafından (özellikle de MYO’larda) eklendiği görülmüştür. Bunların iptal edilmesi gerekmektedir.
     Yukarıda belirtilen değişikler ÖBS’ne uyarlanmıştır. Önceden yapılan ders alma işlemleri danışmanlar tarafından gözden geçirilip gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir.
     Danışmanların gerekli düzeltmeleri yapabilmeleri için 26 Eylül 2011-30 Eylül 2011 tarihleri arasında ÖBS’de danışman ders onayı açık tutulacaktır.
                                                                                                                                                                                                                                        REKTÖRLÜK

4 Eylül Sivas Kongresi Kültür ve Sanat Şenlikleri Programı
Burun Okulu Sivas Workshop
Başsağlığı
Üniversitemiz Akademik Takvimi
Yatay Geçiş Öğrenci Kayıtları
Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Kayıtları
Yabancı Öğrenci Kayıtları
Yurtdışı Burslusu Öğrenci Kayıtları
Af Kanunu’ndan Yararlanan Öğrencilerin Kayıtları
Prof. Dr. Öznur GÖLBAŞI Kangal Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Yeniden Atandı.
Dr. Durmuş ARSLAN Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Atandı
Doç. Dr. Uğur ULUSOY Profesörlük Kadrosuna Atandı
Güzel Sanatlar Fakültesi Canlı Model Alım İlanı
Sivas Kongresi Paneli
4 Eylül Tıp Etkinlikleri "İnteraktif Panel"
Öğretim Elemanı İlanı
4. Sivas Kitap Günleri
Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı
EXPO 2016 Web Sitesi Duyurusu
Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu
III. Taksonomi Yaz Okulu
CÜ Vakfı Burs Başvuruları
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Duyurusu
Muafiyet Sınav Duyuruları
Bilimsel Yayınları Teşvik Komisyon Başkanlığından Duyuru
BESYO Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.
Ölüm Yardım Fonunda Bulunan Paranın Geri İadesi ile İlgili Duyuru
LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI