Array ( [0] => Array ( [Id] => 21680 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Başsağlığı (Prof.Dr.Mehmet Arslan) [aciklama] =>

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevlerini yürütmüş, Üniversitemize yıllarca hizmet etmiş ve Edebiyat Fakültemizden emekli, Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Arslan ve İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli Nihan Arslan’ın babaları  değerli bilim insanı  Prof. Dr. Mehmet Arslan hocamız vefat etmiştir.

Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Üniversite camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Cenaze, 13 Aralık 2019 Cuma (yarın) Saat 11.00'de Edebiyat Fakültesi A Binası önünde (Ziraat Bankası karşısı) düzenlenecek  törenin ardından, Üniversitemiz Camisi'nde (Üniversite Hastanesi karşısı) Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazına müteakiben Yukarı Tekke Mezarlığı'nda defnedilecektir.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
[btarih] => 2019-12-12 [starih] => 2019-12-18 [birim] => rektörluk [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 3362 [dil] => tr [sayac] => 875 [onay] => 1 ) )