Array ( [0] => Array ( [Id] => 19795 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Teknokent'ten Arduino Eğitimi [aciklama] =>

Arduino eğitimi ile geleceğimiz olan çocuklarımıza, teknoloji dünyasının kapılarını açma ve onların, teknoloji tüketen olmaktan çıkartıp teknoloji üreten yeni nesiller olma fırsatını yakalamalarını sağlıyoruz.

Gelişen teknoloji dünyasına bizler de çocuklarımız da ayak uydurmak zorundayız. Bu gerçeği görmezden gelemeyiz. Arduino başlangıç eğitimi sayesinde çocuklar teknoloji dünyasında dev bir adım atma fırsatı yakalayabilecekler. Günümüzde üniversitelerde ders olarak okutulan ve sadece büyükler için olmadığını bildiğimiz Arduino eğitimi için sizleri bekliyoruz.

NE YAPACAĞIZ!
Çocukların robotları, elektroniği ve temel programlama becerilerini oluşturmayı ve geliştirmeyi hedefliyoruz.

NASIL YAPACAĞIZ
Arduino başlangıç setleri, aygıt ve sensörleriyle temel elektroniği ve programları desteklediği gibi çocuk ve gençleri teknoloji üretmeye heveslendiriyor.
Ledler, dirençler, step motor, lcd ekran, butonlar, yakınlık sensörü, potansiyometre gibi temel Arduino sensörleri ve elektronik elemanlarını nasıl kullanacaklarını öğrenecekler, mBlock programı ile arduino içerisine nasıl kod yükleneceğini görecekler ve algoritma kurma bilgisi edinecekler.

Detayları afişimizde inceleyebilir ve bize 09:00 – 18:00 saatleri arasında telefon ile ulaşabilirsiniz.

Teknokent Web sitesi: www.cumhuriyetteknokent.com/teknokent/

[btarih] => 2019-04-03 [starih] => 2019-04-13 [birim] => Teknokent [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 23090 [dil] => tr [sayac] => 394 [onay] => 1 ) )