Array ( [0] => Array ( [Id] => 18987 [fakultekodu] => 1 [baslik] => İnoSuit İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı [aciklama] =>

Üniversite-sanayi işbirliğine dayanmakta olan “İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” kapsamında, İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amacıyla mentörlük programı düzenlenmiştir.

Mentörlük programı hakkında ayrıntılı bilgiye www.tim.org.tr/tr/inosuit-inovasyon-odakli-mentorluk-programi-inosuit-inovasyon-odakli-mentorluk-programi.html web adresi üzerinden ulaşabilirler.

Diğer taraftan “İnovasyon yönetimi” konusunda araştırma, eğitim ya da uygulama faaliyetleri gösteren, “üniversite-sanayi işbirlikleri” konusunda belli bir tecrübeye, yetkinliğe ve motivasyona sahip mentor adaylarının 15 Şubat 2019 tarihine kadar www.tim.org.tr/tr/inosuit-mentor-kayit.html linkinde yer alan mentor başvuru formunu doldurulması gerekmektedir.

Formun doldurulmasında iletişim sorumlusu kısmında yer alan bilgiler için aşağıdaki bilgilerini girilmesi gerekmektedir.

İletişim Sorumlusu: Serdar MERCAN

İletişim Sorumlusu Ünvanı: Dr. Öğr.Üyesi

İletişim Sorumlusu E-posta:

smercan@cumhuriyet.edu.tr

İletişim Sorumlusu Telefon: 0 346 219 10 10 / 2311

[btarih] => 2018-12-11 [starih] => 2019-02-25 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 22278 [dil] => tr [sayac] => 313 [onay] => 1 ) )