Array ( [0] => Array ( [Id] => 18916 [fakultekodu] => 1 [baslik] => CUZEM Ortak Dersler Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Duyurusu [aciklama] =>

CUZEM üzerinden ders alan Önlisans ve Lisans öğrencilerinin Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı giriş belgeleri oluşturulmuştur. Ancak danışmanların ders kayıtlarında zaman zaman hata yaptıkları ve bazı öğrencilerin almaları gereken derslere kayıt olmadıkları görülmektedir.

Öğrencilerimizin sınav giriş belgelerini bakarak, sınava girecekleri derslerde eksiklik veya fazlalık olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Varsa hataları 18.12.2018 tarihine kadar CUZEM'e bildirmeleri gerekmektedir.

Aksi takdirde sınav giriş belgesindeki bilgilere göre sınav yapılacağından ortaya çıkan durumdan öğrenciler ve danışmanları sorumlu olacaktır.

Öğrenciler sınav giriş yerlerini :

cuzem.cumhuriyet.edu.tr

oys.cumhuriyet.edu.tr  adreslerinden öğrenebilirler.

[btarih] => 2018-11-27 [starih] => 2018-12-18 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => 000000 [sirano] => 22203 [dil] => tr [sayac] => 7406 [onay] => 1 ) )