Array ( [0] => Array ( [Id] => 18528 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Ek Yerleştirme Kayıtları Hakkında Duyuru [aciklama] =>

EK KONTENJAN KAYITLARI

Üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına ek kontenjandan yerleşen  öğrencilerimizin kayıtları,  1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.  Merkez yerleşkede bulunan akademik birim öğrencileri Öğrenci İşleri Dairesine,  ilçelerde bulunan akademik birim öğrencileri  ise   ilgili Müdürlüklerine diploma aslı ya da fotokopisi ve kimlikleri ile birlikte   şahsen   müracaat etmeleri gerekmektedir.

KAYIT TARİHİNDE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER :

Kayıt tarihi itibariyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan ancak tek ders veya ek sınavlar sonucunda mezun olabilecek durumda olan  öğrencilerde aynı tarihler arasında  geçici  kayıtlarını yaptıracaklardır. Bu öğrenciler mezun olduklarına ilişkin belgelerini  28 Aralık 2018  tarihine kadar ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacak, bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.  Geçici kayıtlarını yaptırmayan öğrencilerin  kayıtları daha sonra yapılmayacaktır.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİN YATIRILMASI:

Normal öğretim programlarına yerleşen öğrenciler herhangi bir ücret  ödemeyeceklerdir.  İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler ise bulundukları yerlerdeki Ziraat Bankalarının ATM’lerinden  okul numaraları   ile    öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Ödeyeceğiniz ücret yıllık öğrenim ücretinin yarısıdır, kalan yarısını ikinci yarıyılda ödeyeceksiniz.

Öğrenim ücretleri için tıklayınız

[btarih] => 2018-09-28 [starih] => 2018-10-05 [birim] => Rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => 000000 [sirano] => 21819 [dil] => tr [sayac] => 1405 [onay] => 1 ) )