Array ( [0] => Array ( [Id] => 18325 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Üniversitemiz ile Ziraat Bankası İşbirliği Protokolü [aciklama] =>

Üniversitemiz ile Ziraat Bankası arasında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde ilgili bankanın personelimize yönelik sağladığı bir takım imkânlar aşağıda belirtildiği gibidir.

Ziraat Bankası müşterilerine sağladığı avantajlara ilaveten, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Personeline, (KKB sorguları neticesinde uygun görülen ve LKS, kontrolünde limit boşluğu olan tüm personele) Ziraat Kredi Kartı (Bankkart Combo) Tahsisi otomatik olarak yapılacak olup, T.C. Ziraat Bankası A.Ş., yapılan protokoller çerçevesinde Türkiye'de ilk kez Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü çalışanlarına uygulayacağı kampanya/ayrıcalık ile Tahsis edilen kredi kartlarından, protokoller süresince kart aidat ücreti alınmayacak ve Nakit  Avans İşlemleri hariç, sektör ayrımı yapılmadan tüm alışverişlerde,  Her 100.TL’ lik harcamaya 1.TL’ (Örn. Her 1.000.TL" lik harcamaya 10.TL, Her 2.000.TL' lik harcamaya 20.TL..... ) Combo Lira, yüklenecektir.

Başvurusu uygun bulunan ve Kart Tahsis edilen kredi kartlarının Teslimi Banka Personeli tarafından planlama çerçevesinde Bireysel ziyaretlerle, Birimlere kurulacak standlarla toplu halde teslimatı yapılacak olup, Üniversite Personelinin talebi ile Ziraat Bankası A.Ş. Cumhuriyet Üniversitesi şubesinden de teslim alabileceklerdir.

Otomatik olarak tahsis edilecek Kredi kartlarını teslim almak istemeyen personelin talebi ile, Kredi Kartı Banka tarafından İPTAL edilecektir.

[btarih] => 2018-09-06 [starih] => 2018-10-15 [birim] => rektorlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 21616 [dil] => tr [sayac] => 1104 [onay] => 1 ) )