Array ( [0] => Array ( [Id] => 18160 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Mezun Bilgi Sistemi Hizmete Sunuldu [aciklama] =>

Üniversitesi’nin değerli mezunları, Üniversitemiz mezunlarına ulaşabilmek, mezunlarımız arasındaki ilişkileri daha etkin kılmak, üniversite bünyesindeki etkinlik ve projeleri mezunlarımızla paylaşmak ve geri dönüşüm mekanizmaları geliştirmek amacı ile “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi” hizmetinize sunulmuştur.

Mezun Bilgi Sistemimiz, mezunlarımız ile Üniversitemiz arasındaki bağı güçlendirmek ve iletişimi sürdürmek amacıyla oluşturulmuş bir iletişim aracıdır. Sistemimiz, sizlerin destek ve önerileriyle gelişecek ve mezunlarımızla birlikte yapacağımız çalışmalara ve etkinliklere katılımı artıracaktır.

Mezun Bilgi Sistemimize http://www.cumhuriyet.edu.tr/mezun/ linkinden üye olarak bizimle iletişim halinde olabilir, çalışmalarımızı takip ederek bizlere katkı verebilirsiniz. Mezunlarımızla tekrar birlikte olmaktan büyük onur duyacağız.

[btarih] => 2018-07-25 [starih] => 2018-10-31 [birim] => [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 21451 [dil] => tr [sayac] => 3169 [onay] => 1 ) )