Array ( [0] => Array ( [Id] => 17507 [fakultekodu] => 1 [baslik] => PDO Konferansları Dizisi Hakkında Duyuru [aciklama] =>

DUYURU

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak çalışan Proje Destek Ofisi (PDO) tarafından düzenlenen ve devamı da düşünülen “PDO Konferansları Dizisi” kapsamında, üniversitemizin farklı bölümlerinden değerli öğretim üyelerimiz tarafından uzmanı oldukları çeşitli konularda verilecek olan konferanslara ait program ektedir. İlk konferans Prof.Dr. Recep Toparlı tarafından “Türkçemizi doğru kullanabiliyor muyuz?” başlığında 17 Nisan 2018 Salı günü saat 13.30’da gerçekleştirilecektir.

Söz konusu konferans konularına üniversitemizde ilgi duyan herkesi bekliyoruz.

Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

[btarih] => 2018-04-11 [starih] => 2018-05-31 [birim] => rektoklül [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 20785 [dil] => tr [sayac] => 722 [onay] => 1 ) )