Array ( [0] => Array ( [Id] => 17317 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Kurumsal Kimlik Kartları Hakkında Duyuru [aciklama] =>

KURUMSAL KİMLİK KARTLARI HAKKINDA DUYURU

Yemekhane, Vakıf Kantinleri, Bina Turnikeleri, Kütüphane ve Personel Devam Kontrol Sistemlerinde kullanılan Kurumsal Kimlik Kartlarının ilk alımı ve değiştirilmesinde aşağıdaki şartlar dahilinde işlem yapılmalıdır.

Saygılarımızla.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

KARTINI ALMAYANLAR

-Öğrenciler: Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurmalıdır.

-Personel: Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurmalıdır.

İLK DEFA KART BAŞVURUSU

-Öğrenciler: ÜBS sisteminde resmi olan her öğrenciye otomatik olarak kart basılır. İlk kart ücretsizdir. Kartlar Bilgi İşlem Daire Başkanlığından teslim alınmalıdır.

-Personel: Biyometrik resim ile birlikte Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvuru yapılmalıdır. İlk kart ücretsizdir. Kartlar Bilgi İşlem Daire Başkanlığından teslim alınmalıdır.

KARTINI KAYBEDENLER / KARTI BOZULAN-KIRILANLAR

-Öğrenciler: Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak eski kart iptal ettirilir ve yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan bozuk-kırık kartlar teslim edilir. Yeni kart 15 TL ücrete tabidir. Başvuru öncesinde Ziraat Bankası HGS hesabına (TR 8200 0100 1507 3987 7045 5022) ücret yatırılmalı ve dekontu ile başvuru yapılmalıdır.

-Personel: Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak eski kart iptal ettirilir ve yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan bozuk-kırık kartlar teslim edilir. Yeni kart 15 TL ücrete tabidir. Başvuru öncesinde Ziraat Bankası HGS hesabına (TR 8200 0100 1507 3987 7045 5022) ücret yatırılmalı ve dekontu ile başvuru yapılmalıdır.

RESMİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER

-Öğrenciler: Resim değiştirmek için öncelikle Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurarak yeni resim ÜBS sistemine tanıtılmalıdır. Daha sonrasında Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan eski resimli kartlar teslim edilir. Yeni kart 15 TL ücrete tabidir. Başvuru öncesinde Ziraat Bankası HGS hesabına (TR 8200 0100 1507 3987 7045 5022) ücret yatırılmalı ve dekontu ile başvuru yapılmalıdır.

-Personel: Resim değiştirmek için biyometrik resim ile birlikte Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan eski resimli kartlar teslim edilir. Yeni kart 15 TL ücrete tabidir. Başvuru öncesinde Ziraat Bankası HGS hesabına (TR 8200 0100 1507 3987 7045 5022) ücret yatırılmalı ve dekontu ile başvuru yapılmalıdır.

ADI/SOYADI DEĞİŞENLER

-Öğrenciler: Öğrenci Bilgi Sisteminde (ÖBS) adı ve/veya soyadının değiştiği görülmelidir. Daha sonrasında Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan eski isimli kartlar teslim edilir. Yeni kart ücretsiz verilir.

-Personel: Personel Bilgi Sisteminde (PBS) adı ve/veya soyadının değiştiği görülmelidir. Daha sonrasında Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan eski isimli kartlar teslim edilir. Yeni kart ücretsiz verilir.

BİRİMİ / ÜNVANI DEĞİŞENLER

-Öğrenciler: Öğrenciler için Birim/Ünvan değişikliği bulunmamaktadır. Yatay/Dikey geçişle başka bölümlere geçen öğrencilere otomatik kart ücretsiz otomatik olarak basılır. Kartlar Bilgi İşlem Daire Başkanlığından teslim alınır.

-Personel: Personel Bilgi Sisteminde (PBS) bölüm/unvan değişikliği görülmelidir. Daha sonrasında Bilgi İşlem Daire Başkanlığına başvurarak yeni kart isteğinde bulunulur. Elde olan eski isimli kartlar teslim edilir. Yeni kart ücretsiz verilir.

MEZUNLAR / EMEKLİLER / NAKİL GİDENLER

-Öğrenciler: Kartlarını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmek zorundadır.

-Personel: Kartlarını Bilgi İşlem Daire Başkanlığına teslim etmek zorundadır.

[btarih] => 2018-03-13 [starih] => 2018-03-25 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => 000000 [sirano] => 20609 [dil] => tr [sayac] => 6823 [onay] => 1 ) )