Array ( [0] => Array ( [Id] => 17297 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Sivas İli’nin Sorunları, Eksiklikleri ve Potansiyelinin Belirlenmesi Toplantısı: Olası Proje ve Kaynakları Açısından Genel Bir Değerlendirme Toplantısı Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ilimiz Sivas’ın sorunlarının, eksikliklerinin ve potansiyelinin belirlenmesine katkıda bulunulmasına yönelik olarak Sivas Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de (CÜSAM) katkılarıyla, Sivas’la ilgili Fen, Sağlık, Sosyal, Eğitim ve Mühendislik-Mimarlık alanlarında araştırmalar yapan istekli tüm araştırmacı, idari personel ve öğrencilerimizin de katkılarıyla kesin tarihi ve yeri çok yakında bildirilecek olan “Sivas İli’nin Sorunları, Eksiklikleri ve Potansiyelinin Belirlenmesi Toplantısı: Olası Proje ve Kaynakları Açısından Genel Bir Değerlendirme” başlıklı olmak üzere üniversite içi bir beyin fırtınası toplantısı düzenlenecektir. Toplantıdan ortaya çıkan sonuçlar ilimizin mülki, idari ve sivil toplum örgütleriyle sonradan paylaşılacaktır.

Katılımcı sayısını belirlemek üzere; ilimizle ilgili fen, sağlık, sosyal, eğitim ve mühendislik-mimarlık alanlarında çalışan tüm araştırmacılarımızı ekteki başvuru formunu 20 Mart 2018 tarihine kadar doldurup bu konuda proje fikirlerinin oluşturulmasına yardımcı olunması ve olası proje kaynaklarının da sizlerle paylaşılması amacıyla pdo@cumhuriyet.edu.tr adresine göndermeleri beklenmektedir.

Başvuru formu ektedir.
[btarih] => 2018-03-09 [starih] => 2018-03-20 [birim] => rektorlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 20588 [dil] => tr [sayac] => 328 [onay] => 1 ) )