Array ( [0] => Array ( [Id] => 17254 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Vakıf Kantin ve Kafe İşletmeleri Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı’na ait tüm kafe ve kantin işletmelerimizde 12 Mart 2018  tarihi itibari ile kampüskart uygulamasına geçilecektir. Tüm öğrenci ve personelimiz kantin ve kafelerimizde harcamalarını Üniversitemizce verilen kampüskart ile yapacaklardır. Kantin ve kafelerimizde KREDİ KARTI VE NAKİT ile alışveriş olmayacaktır.

Kredi yüklemeleri mevcut kioks cihazlarından Vakıf Kantinleri sekmesi seçilerek yapılacaktır. Vakıf kantinleri sekmesi ile yükleyeceğiniz krediler Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde Vakfımıza bağlı tüm kafe ve kantinlerimizde kullanılabilecektir. Tüm personel ve öğrencilerimize duyrulur.

Kredi Yükleme Noktaları (KİOKSLAR);

-              Merkezi Kafeterya

-              Personel Yemekhanesi

-              Yeni Yemekhane

[btarih] => 2018-03-06 [starih] => 2018-03-15 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => FF0000 [sirano] => 20549 [dil] => tr [sayac] => 1989 [onay] => 1 ) )