Array ( [0] => Array ( [Id] => 17191 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Personel ve Öğrenci Fotoğraflarının Değiştirilmesi Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Personel ve Öğrenci Fotoğraflarının Değiştirilmesi Hakkında Duyuru

Üniversitemiz bilgisayar otomasyonlarında kullanılan fotoğrafları değiştirmek isteyen personel ve öğrenciler aşağıdaki kurallar dahilinde fotoğraflarını ilgili birimlere teslim edebilirler. Fotoğraflar, resmi belgelerde de kullanılabileceğinden vesikalık fotoğraf kurallarına uygun formatta olmasına özen gösterilmelidir.

PERSONEL RESİMLERİ

- Web sitesinde yayımlanan ve Personel İşleri Otomasyonunda kullanılan resimlerini değiştirmek isteyen personel, arkasında T.C. kimlik numarası ve isim yazılı 1 adet vesikalık fotoğrafını Personel Daire Başkanlığına teslim etmelidir.

- Kurumsal kimlik kartına başvuracak personel arkasında T.C. kimlik numarası ve isim yazılı 1 adet biyometrik fotoğrafını Bilgi İşlem Daire Başkanlığına teslim etmelidir.

ÖĞRENCİ RESİMLERİ

- Öğrenci Bilgi Sisteminde, Turnike Geçiş Sisteminde ve Öğrenci kimlik kartlarında kullanılan resimlerini değiştirmek isteyen Öğrenciler arkasında T.C. kimlik numarası ve isim yazılı 1 adet vesikalık fotoğrafını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmelidir.

TESLİM EDİLECEK FOTOĞRAFLARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

• -  Resim alanı en az 60mm X 50 mm olmalıdır.

• -  Yüzün tamamı görünebilir olmalıdır.

• -  Yüksek kaliteli çekim olmalıdır.

• -  Arka fonu beyaz olmalı ve arkada kesinlikle başka objeler olmamalıdır.

[btarih] => 2018-02-12 [starih] => 2018-02-28 [birim] => [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 20482 [dil] => tr [sayac] => 2201 [onay] => 1 ) )