Array ( [0] => Array ( [Id] => 17058 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Araştırma Altyapı Proje Çağrıları 28 Şubat 2018 Tarihine Kadar Uzatıldı [aciklama] =>

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nün Araştırma Altyapı Proje Çağrılarıyla ilgili, son başvuru tarihi 2 Şubat 2018 tarihinden 28 Şubat 2018 tarihine kadar uzatılmış olup başvuru sahiplerinin  http://www3.kalkinma.gov.tr/BilTek.portal adresindeki veya ekteki başvuru formunu doldurup göndermeleri gerekmektedir.

Yüklenen formun asıl nüshasının üniversitemizin Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne elden veya pdo@cumhuriyet.edu.tr e-posta adresine de iletilerek kurumun en üst düzey yetkilisinin imzasını içeren resmi yazıyla ilgili Bakanlığa gönderilmesi gerekmektedir.

Bu programa başvuru yapılacak projeler Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin eşgüdümünde yürütülecek olup başvurular ilgili merkez tarafından Rektörlüğe sunularak ilgili Bakanlığa gönderilecektir.

İlgili dosyalar:

Araştırma Altyapıları Proje Çağrısı_Resmi Yazı

Başvuru Formu

Mevcut Altyapılar Listesi

[btarih] => 2018-01-26 [starih] => 2018-02-02 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 20349 [dil] => tr [sayac] => 283 [onay] => 1 ) )