Array ( [0] => Array ( [Id] => 16460 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Öğrencilerimizin CÜHGS'leri [aciklama] =>

Öğrencilerden araçlarının ruhsatları kendisi, eşi, anne ve babasının üzerine olanlar CÜHGS etiketinden ücretsiz faydalanacaktır.

Bir öğrencinin sadece bir adet CÜHGS etiketi alma hakkı vardır.

Bu işlem, http://hgs.cumhuriyet.edu.tr adresinden başvuru yapılıp randevu alındıktan sonra Güvenlik Birimi tarafından yapılacaktır.

Giriş kartları, her yıl yine E-Güvenlik Birimi tarafından vize edilecektir. Bir yılın sonunda süresi dolan kartlarla bariyerlerden geçiş mümkün olmayacaktır. Bir yılı dolan kartlarla ilgili olarak öğrencilerimize önceden mesaj gönderilerek bilgi verilecektir.

Öğrencilerimiz başvuru esnasında, öğrenci belgesi ve araç ruhsatının fotokopisi ile evli olup araçları eşinin üzerine ait olanlar evlilik cüzdanlarının fotokopilerini ibraz etmek zorundadırlar.

Söz konusu etiket dağıtımında öğrencilerden ücret alınmayacaktır. Ancak etiketin yırtılması, bozulması veya aracın satılması durumunda yeniden yapılacak başvurularda ücret alınacaktır.

[btarih] => 2017-11-13 [starih] => 2017-12-13 [birim] => [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 19735 [dil] => tr [sayac] => 433 [onay] => 1 ) )