Öğrenci Bilgi Sistemi(ÜBS) Personel Sistemleri Öğrenci Bilgi Sistemi(ÜYS) E-Posta
EBYS Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Yemek Listesi Kütüphane Hizmetleri
Rektöre Yazıyorum İhaleler Eduroam Akademik Takvim
EDUROAM WiFi Erişim Şifreleri
Duyuru Başlangıç Tarihi : 07.11.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 14.11.2017

Değerli Öğrencilerimiz,

Kablosuz internet iletişim ağına (EDUROAM) bağlanabilmek için gerekli kullanıcı adı  (username), şifre (password) ve cihazlarda yapılacak ayarlar hakkında bilgilendirmeleri http://eduroam.cumhuriyet.edu.tr adresinden erişime açılmıştır. Yeni sistemde, kullanıcı adı (username) için T.C. Kimlik numarası kullanılacaktır. 01.12.2017 tarihine kadar eski kullanıcı adları ve şifreler devam edecektir. Bu tarihte eski kullanıcı adları ve şifrelerin tamamı iptal edilecektir.

Size tahsis edilen kullanıcı adı ve şifre ile eduroam üyesi Türkiye ve diğer ülke üniversitelerinde ücretsiz ve izin almadan internete erişim sağlayabilirsiniz. 5651 sayılı kapsamında tüm erişimler kayıt altına alınmaktadır. Bu nedenle şifrelerinizi kimseyle paylaşmamanız önemlidir.