Array ( [0] => Array ( [Id] => 16224 [fakultekodu] => 1 [baslik] => DGS Kayıtları Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Dikey Geçiş  Sınavı sonucu   Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtları 4-5-6-9-10  Ekim 2017  tarihlerinde   Öğrenci İşleri Dairesinde,  ilçe Yüksekokularına kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıtları ilgili Yüksekokullarda  yapılacaktır.   Öğrencilerden kayıt esnasında herhangi bir belge istenmeyecek olup,  kimlikleri ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kayıt yaptıran öğrenci  daha önce öğrenim gördüğü  programa ait ders içeriklerini  (üniversitelerin web sayfasından alınabilir) ve transkriptini yerleştiği Bölüm Başkanlığına  teslim  edecektir.

Staj tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. durumlarda mezun olamayan öğrencilerin kayıtları  yukarıda yazılı tarihlerde yapılmayacak,  bu öğrenciler mezun olduklarını  belgelemeleri  kaydıyla 2 Şubat 2018  tarihine kadar kayıt yaptırabileceklerdir.

Normal öğretim programlarına yerleşen öğrenciler herhangi bir ücret  ödemeyeceklerdir.  İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler  ile İLİTAM öğrencileri  bulundukları yerlerdeki Ziraat Bankalarının ATM’lerinden  Okul numaraları  ile    öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim ücretini yatırabilmek için ATM’lerin “Giriş”, “Ödemeler”, “Üniversite Ödemeleri”, “ Cumhuriyet Üniversitesi” menüsünden  Okul numaranızı (TC Kimlik Numarasını kullanmayınız)  girerek yatırabilirsiniz. ATM’lerden öğrenim ücreti yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir. (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılmıştır. Ödeyeceğiniz ücret yıllık öğrenim ücretinin yarısıdır, kalan yarısını ikinci yarıyılda ödeyeceksiniz).

[btarih] => 2017-10-03 [starih] => 2017-10-10 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 19519 [dil] => tr [sayac] => 2700 [onay] => 1 ) )