Öğrenci Bilgi Sistemi(ÜBS) Personel Sistemleri Öğrenci Bilgi Sistemi(ÜYS) E-Posta
EBYS Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Yemek Listesi Kütüphane Hizmetleri
Rektöre Yazıyorum İhaleler Eduroam Akademik Takvim
Ders Kayıtları Hakkında Duyuru
Duyuru Başlangıç Tarihi : 11.09.2017 - Duyuru Bitiş Tarihi : 22.09.2017

Tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğrencilerinin ders kayıtları 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders kaydı yapılacak site: sis.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

Ders Kayıt Videosu: www.youtube.com/watch

Öğrenci Katkı payı ve öğrenim ücretleri 14-22 Eylül 2017 tarihleri arasında Ziraat Bankası Bankamatiklerinden sırası ile  Ödeme İşlemleri-Diğer Ödemeler-Eğitim/Sınav Ödemeleri-Üniversite Ödemeleri-Cumhuriyet Üni Harç işlemleri seçilerek Öğrenci Numarasını girerek veya Ziraat Bankası İnternet Bankacılığından Eğitim-Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri sayfasından Öğrenci Numarasını girerek yatırabilecektir.