Array ( [0] => Array ( [Id] => 15423 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü Yaz Kursları [aciklama] =>

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) profesyonel kadro, kalite ve sağlayacakları güvence ile 15 farklı branşta yetişkinlere ve çocuklara yönelik farklı yaş gruplarında yaz kursları düzenleyecek.

Deneyimli ve milli takımlarda görev almış ve görevlerine devam eden Antrenörler tarafından verilecek olan eğitimlerle sağlıklı yaşama da katkı sağlanmış olacak.

Kurslar 1 Temmuz – 1 Eylül 2017 tarihleri arasında devam edecek olup 8 seans üzerinden aylık ücretlendirme yapılacaktır. İsteyenler kurslarını 15’er günlük dönemler halinde talep edebilecek ve ödemelerini buna göre yarım ücret olacak şekilde 15’er günlük yapabilecektir.

İsteyenler için ulaşıma yönelik servis hizmeti sağlanacak olup bu doğrultuda profesyonel bir ulaşım firması ile anlaşılmıştır. Servis ücretleri ek olarak, şehir merkezi için aylık 75 TL, Üniversite TOKİ için 50 TL, Üniversite Lojmanlar için 40 TL şeklinde olacaktır.

Ön kayıtlar 23 Haziran 2017 tarihine kadar web sayfamızdan yapılabilecektir. Kesin kayıtlar 28-30 Haziran 2017 tarihleri arasında kulübümüz tarafından telefonla geri dönüş sağlanarak yapılacak olup kontenjanlarımız sınırlıdır.

Ayrıntılar için www.cusporkulubu.org adresinden takip edebilirsiniz.

[btarih] => 2017-06-13 [starih] => 2017-06-30 [birim] => Rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 18714 [dil] => tr [sayac] => 1898 [onay] => 1 ) )