Array ( [0] => Array ( [Id] => 15326 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Eurostudent VI Anketi Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Eurostudent VI Anketi Hakkında  Duyuru

Eurostudent VI Projesi Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa yükseköğretiminin sosyal boyutuyla ilgili karşılaştırılabilir veri toplamayı, bu veriyi analiz etmeyi ve katılımcı ülkelerdeki ilgili kurumlara eğitim politikalarını belirlemelerinde ve mevcut politikalarını iyileştirmelerinde yardımcı olmayı amaçlayan bir projedir. Öğrencilerimizin, Avrupa ülkelerindeki öğrencilerle aynı platformda söz sahibi olmaları ve yeni eğitim politikalarının geliştirilmesinde katkıda bulunmaları bizim için çok önemlidir. Bu nedenle, tüm öğrencilerimizin http://goo.gl/forms/GBDD7VJgystt3JCs1 adresinden ulaşılabilecekleri bu anketi doldurmalarını önemle rica ederiz.

Dış İlişkiler Ofisi

[btarih] => 2017-06-01 [starih] => 2017-06-30 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 18615 [dil] => tr [sayac] => 133 [onay] => 1 ) )