Array ( [0] => Array ( [Id] => 15076 [fakultekodu] => 1 [baslik] => CÜBAP E-İmza Modülü [aciklama] =>

Üniversitemiz CÜBAP Koordinatörlüğü tarafından kullanılmakta olan otomasyon sistemi üzerinde e-imza modülü kullanıma açılmıştır. Eklenen bu özellik ile zaman tasarrufu ve iş akış sürecinin hızlandırılması hedeflenmektedir. E-imza sahibi proje yürütücülerimiz dilerlerse sistem üzerinden yapacakları her türlü talebi (ara rapor, bütçe kalemleri arası aktarım, satın alma, ek malzeme, ek bütçe vb.) güvenli elektronik imza ile imzalayarak, ayrıca fiziki ortamda evrak göndermek zorunda kalmadan CÜBAP birimimize ulaştırabileceklerdir.

Şu an için e-imza sahibi olmayan öğretim elemanlarımız da düşünülerek bu yöntem bir seçenek olarak sisteme eklenmiş olup, ilerleyen zaman içerisinde e-imza uygulamasına bütünüyle geçilmesi düşünülmektedir.

[btarih] => 2017-05-04 [starih] => 2017-05-20 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 18367 [dil] => tr [sayac] => 350 [onay] => 1 ) )