Array ( [0] => Array ( [Id] => 14359 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Sivas Kongresinin 100. Yılında 100 Proje [aciklama] =>

Sivas Valiliği, Sivas’ın kalkınması ve gelişmesine önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçirerek taçlandırmak amacıyla “Sivas Kongresinin 100. Yılında 100 Proje” çalışması başlatılmıştır. Bu kapsamda Üniversitemizden teklifler de beklenmektedir.

Sivas Kongresinin 100. Yılında 100 Proje” çalışması kapsamında belirlenecek projeler;

-Sivas’ın cazibe merkezi olmasına katkı sağlayacak,

-İlimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı yapacak,

-Sürdürülebilir ve sürekliliği olan,

-Bölgesel ve ulusal kalkınma öncelikleri ile de uyumlu,

-Çevreye duyarlı ve modern teknolojileri içeren,

-Mekânsal olarak il merkezi yanında ilçeleri de kapsayan,

-Öncelikle genel bütçe imkânları ve yerel kaynaklarla gerçekleştirilebilir projeler olacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşları, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, Sivas Belediye Başkanlığı, Kaymakamlıklar ve yerel yönetimler kurumsal ve  sektörel yapıları içinde gerekli çalışmaları titizlikle yürüterek, “Sivas Kongresinin 100. Yılında 100 Proje” çalışması kapsamında yer alması için belirledikleri projelerini ekteki tablolara uygun olarak 20 Ocak 2017 tarihine kadar yazı ve CD ortamında Valiliğimize göndereceklerdir.

Ayrıntılı bilgi için;

Not: Proje Destek Ofisi, yeni Rektörlük Binası’nın 3. katına taşınmış olup web sayfası en yakın zamanda hizmete girecektir. Dâhilî hat: 2030

Proje fikirlerinizi ekteki tabloya uygun doldurarak cuprodo@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

[btarih] => 2017-01-17 [starih] => 2017-01-20 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 17654 [dil] => tr [sayac] => 87 [onay] => 1 ) )