Array ( [0] => Array ( [Id] => 14158 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Bariatrik ve Metabolik Cerrahi (Obezite Cerrahisi) Duyurusu [aciklama] =>

Üniversitemizde 2015 yılı sonunda başlanan ve Genel Cerrahi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa ATABEY tarafından bir yıldır başarıyla sürdürülen Bariatrik ve Metabolik Cerrahi (Obezite Cerrahisi) uygulamaları ile iki yüze yakın hasta sağlığına kavuşup mutlu ve sağlıklı adımlarla yeni hayatlarına başladılar. Köklü kurumsal geçmiş ile beraber bölgede en çok tercih edilen hastanelerden biri olan, ülke genelinden ve yurt dışından da yoğun talep gören Hastanemiz hastalarımıza yardımcı olmak adına kapılarını sonuna kadar açıyor. Sivas dışından gelen hastalarımız ameliyata hazırlık döneminde Üniversitemizin refakatçi otelinde rahatlıkla konaklayabilecekler. Kırk yıllık tecrübesi ve birikimiyle bölgede ve ülkemizde köklü bir sağlık merkezi olan Hastanemiz, siz değerli hastalarımıza sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırma gayretindedir.

[btarih] => 2017-01-05 [starih] => 2017-02-28 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 17520 [dil] => tr [sayac] => 113 [onay] => 1 ) )