Array ( [0] => Array ( [Id] => 13469 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Kapatılan Askeri Yükseköğretim Kurumları Öğrencilerinin Kayıtları [aciklama] =>

669 sayılı KHK ile kapatılan askeri yükseköğretim kurumlarından Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kayıtları 6-7 ve 10 Ekim 2016 tarihlerinde Öğrenci İşleri Dairesince alınacaktır. Öğrencilerin bu tarihlerde şahsen müracaat ederek   kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrencilerden kayıt esnasında herhangi bir belge istenmeyecek,   intibaklarının  yapılabilmesi için varsa transkriptlerini ibraz etmeleri yeterlidir.

Önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler birden fazla örgün önlisans programına, lisans programında kayıtlı öğrenciler birden fazla örgün lisans programına yani aynı düzeyde birden fazla yükseköğretim programına kayıt yaptıramadığından, aynı düzeyde halen bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı olan öğrencilerin yerleştirildiği yükseköğretim kurumuna kayıt yaptırabilmesi için halen kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan kaydını sildirmesi gerekmektedir.

[btarih] => 2016-10-06 [starih] => 2016-10-10 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 16825 [dil] => tr [sayac] => 74 [onay] => 1 ) )