Array ( [0] => Array ( [Id] => 13259 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında Duyuru [aciklama] =>

“Cumhuriyet Üniversitesi Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 17. maddesi gereğince Üniversitemiz öğrencilerinin kayıt yenileme ve ders kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

-          Tüm öğrenciler 5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında, alacakları dersleri elektronik ortamda seçeceklerdir (2016 yılı kayıtlı   öğrencilerin  ders seçim işlemi  sistem tarafından  doğrudan yapılacaktır, bu öğrenciler ders seçim işlemi yapmayacaklardır).

-          Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında, diğer öğrenciler ise 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında seçmiş oldukları dersleri danışmanlarına onaylatacaklardır (Yeni kayıt yaptıran  ‘2016 yılı girişli’ öğrenciler dâhil).

-          Devam mecburiyeti olmayan öğrenciler de ders seçim ve danışman onay işlemini yapacaklardır.

-          Haftalık derslerin toplamı 36 saati geçmemek üzere öğrenciler,   öncelikle alt yarıyıllardan alınmayan ve alınıp başarısız olunan dersler varsa öncelikle onları, daha sonra bulundukları yarıyıldaki dersleri seçebileceklerdir.

-          İkinci eğitim öğrencileri ile normal eğitim süresini aşan öğrenciler, öğrenim ücreti/katkı paylarının birinci taksidini ders kaydından önce 5-9 Eylül 2016 tarihleri arasında yatıracaklardır (Tıp ve Diş Hekimliği fakültelerinde ders kayıt işlemleri yıllık yapıldığından katkı payına tabi  olanların  katkı payları da yıllık alınacaktır.

-          Öğrenciler, öğrenim ücreti/katkı payını bulundukları illerin Ziraat Bankalarının tüm ATM’lerinden okul numarası ile yatırabileceklerdir. Öğrencilerin yatırmaları gereken ücretler Ziraat Bankası ATM’lerine  okul numaraları  ile girildiğinde  görülecektir.

SÜRESİ İÇERİSİNDE DERS KAYDINI KESİNLEŞTİRMEYEN ÖĞRENCİ,  O YARIYIL DERSLERE VE SINAVLARA GİREMEZ.  BU ŞEKİLDE KAYBEDİLEN SÜRE, ÖĞRENİM SÜRESİNDEN SAYILIR.

Kayıt yenileme web adresi: ubs.cumhuriyet.edu.tr/index_kayityenileme_jsp_2016.html

[btarih] => 2016-08-29 [starih] => 2016-09-23 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 0000FF [sirano] => 16620 [dil] => tr [sayac] => 293 [onay] => 1 ) )