Array ( [0] => Array ( [Id] => 13194 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Ek Kontenjan Kayıt İşlemleri [aciklama] =>

Üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına ek kontenjandan yerleşen  öğrencilerimiz  6-9 Eylül  2016 tarihleri arasında  ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına  (İlçe Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullara kayıt yaptıracak öğrenciler ilgili ilçelere)  şahsen gelerek kayıtlarını  yaptırabileceklerdir.  Mezuniyetleri onaylanamayan öğrencilerden diplomaları veya mezuniyet belgelerinin  fotokopisi  istenecek, mezuniyetleri onaylanan öğrencilerden herhangi bir belge istenmeyecektir

KAYIT TARİHİNDE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER:

Kayıt tarihi itibariyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan ancak tek ders veya ek sınavlar sonucunda mezun olabilecek öğrenciler 6-9 Eylül 2016 tarihleri arasında Üniversitemize gelerek (İlçe Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri ilgili ilçelere giderek)  geçici  kayıtlarını yaptıracaklardır. Bu öğrenciler mezun olduklarına ilişkin belgelerini 30 Aralık 2016 tarihine kadar ibraz etmeleri hâlinde asıl kayıtları yapılacak, bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir. Bu durumda olup 6-9 Eylül  2016  tarihleri arasında  geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları daha sonra yapılmayacaktır.

Süresi  içerisinde kayıt   yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİN YATIRILMASI:

Normal öğretim programlarına yerleşen öğrenciler herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.  İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler ise bulundukları yerlerdeki Ziraat Bankalarının ATM’lerinden  okul numaraları  ile    öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Öğrenim ücretini yatırabilmek için ATM’lerin  “Ödemeler”, “Üniversite Ödemeleri”, “Cumhuriyet Üniversitesi” menüsünden  okul numaranızı  girerek yatırabilirsiniz. ATM’lerden öğrenim ücreti yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir. (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılmıştır)  “Giriş” tuşuna basarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz  (Ödeyeceğiniz ücret yıllık öğrenim ücretinin yarısıdır, kalan yarısını ikinci yarıyılda ödeyeceksiniz).

DERS KAYDININ YAPILMASI:

Kesin kaydını yapan öğrencilerin alacağı dersler sistem tarafından seçilecektir. Öğrenciler ders seçmeyecekler, ancak sistem tarafından seçilen dersleri 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında Danışmanlarına onaylatacaklardır.

[btarih] => 2016-09-05 [starih] => 2016-09-09 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 0000FF [sirano] => 16558 [dil] => tr [sayac] => 86 [onay] => 1 ) )