Array ( [0] => Array ( [Id] => 13021 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Öğretim Üyelerine E-İmza Sertifikası Alımı Hakkında Duyuru [aciklama] =>

Tüm Öğretim Üyelerine E-İmza Sertifikası Alımı Hakkında Duyuru

EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi)'nde ihtiyaç duyulması üzerine tüm öğretim üyelerimize eimza sertifikası alınmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda, e.imza sertifikası olmayan Öğretim Üyeleri adına KAMUSM (Kamu Sertifikasyon Merkezi)'ne başvurular yapılmıştır. Öğretim Üyeleri, KAMUSSM tarafından kurumsal e.posta adreslerine gönderilecek e.postada anlatılan adımları takip etmeli ve sistem tarafından oluşturulacak PDF belgeyi yazıcıdan çıkartmalıdır. Belge imzalanarak en kısa sürede doğrudan Bilgi İşlem Daire Başkanlığına teslim edilmelidir. Üniversitemizden ".cumhuriyet.edu.tr" uzantılı e.posta adresi almamış personel için başvuru yapılamamaktadır. Bu nedenle eimza sertifikasına ihtiyacı olan tüm personel Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na bizzat başvurarak e.posta sahibi olmalıdır.

Ayrıca, aşağıda yazılı şartlarda olan diğer akademik ve idari personel eimza almak için Bilgi İşlem Daire Başkanlığına doğrudan başvurmalıdır.

- İdari görevleri bulunan akademisyenler,
- Sağlık reçetesi yazma yetkisi olan Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Veteriner Fakültesi hastanelerinde çalışan araştırma görevlileri ve Sağlık Bakanlığına bağlı doktorlar,
- Birimi adına resmi evraka imza atma (paraf değil) yetkisi olan idari personel,
- Tüm birimlerde amirler tarafından uygun görülen vekalet bırakılabilecek diğer personel.

Saygılarımızla , Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

E.İmza sorumlusu: Akif Korkmaz
Harici Telefon 03462191135 (robot 9)
Dahili Telefon 1369 (robot 9)