Array ( [0] => Array ( [Id] => 12949 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Kamuoyu Duyurusu [aciklama] =>

"Milli İrade ve Demokrasi"ye destek çerçevesinde YÖK (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı) tarafından Türkiye'deki üniversitelerde görev yapan tüm dekanların istifası istenmiştir.

Cumhuriyet Üniversitesi Fakültelerinin en üst yöneticisi olan dekanlarımız "Milli İrade ve Demokrasi"nin yanında durarak, YÖK tarafından verilen talimat sonucunda istifa etmişlerdir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın talimatı ile istifa eden dekanların, FETÖ/PDY ile iş birliği halinde olup olmadıkları araştırılacak, devletin bölünmez bütünlüğüne karşı herhangi bir eyleme girişmemiş olan dekanlarımız görevlerine devam edeceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü

[btarih] => 2016-07-20 [starih] => 2016-07-27 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 1 [renk] => FF0000 [sirano] => 16310 [dil] => tr [sayac] => 767 [onay] => 1 ) )