Array ( [0] => Array ( [Id] => 11876 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Hurda Biriktirme Konteynırı Duyurusu [aciklama] =>

Üniversitemiz bünyesinde bulunan birimler ve hastaneden demirbaştan düşümü  yapılarak veya onarım dolayısıyla ortaya çıkan ekonomik değeri olan hurda demirbaş malzemelerin (ahşap, masa, sandalye, plastik, metal vb.) araç garajı arkasında bulunan hurda toplama konteynırlarına atılması gerekmektedir. 2872 sayılı Çevre Kanunu Kapsamında söz konusu hurda malzemelerin toprakla temas etmemesi gerekmektedir. Atık malzeme ve hurdaların konteynırlara atılmaması durumunda Üniversitemiz Çevre Kanunu kapsamında ceza Ödemek zorunda kalabilecektir.

Bahse konu hurda malzeme toplama konteynırları üniversitemiz Araç İşletme Birimi yanına konulmuş olup, hurda malzemelerin konteynırlara atılmasının temini ve takibi konusunda ilgili birim amirleri sorumlu olacaktır.

İlgililere duyurulur.
[btarih] => 2016-02-08 [starih] => 2016-02-29 [birim] => rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 15240 [dil] => tr [sayac] => 17 [onay] => 1 ) )