Array ( [0] => Array ( [Id] => 11375 [fakultekodu] => 1 [baslik] => Sağlık Bilimleri Alanındaki TÜBİTAK ARDEB Projeleri [aciklama] =>

11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında yapmayı planladığımız proje eğitimimizi, aynı tarihlerde üniversite binalarında yapılacak açık öğretim sınavları ve proje eğitimine gelecek eğitimci grubumuzun mazereti dolayısıyla 18-20 Aralık 2015 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi A Binası Mavi Salon'da gerçekleştireceğiz. Proje eğitimi için kontenjanımız 36 olup şu an 30 civarında başvurumuz bulunmaktadır.

Söz konusu tarihe kadar prototip bir TÜBİTAK projesi hazırlamaya başlamış veya başlayacak arkadaşlarımızı eğitim süresince projelerini olgunlaştırmaya davet ediyoruz.

Proje eğitimimize gelecek grup üyeleri geçen yılki ilk sağlık eğitimimize gelen aynı grup olup şu isimlerden oluşmaktadır:

Prof.Dr. Ahmet AYAR, K.T.Ü. Tıp Fakültesi
Fizyoloji A.B.D.

Prof.Dr.Bayram YILMAZ, Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.

Prof.Dr. Selim KUTLU, Necmettin Erbakan
Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.

Prof.Dr.Nurettin AYDOĞDU, Trakya
Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.B.D.

Proje Yürütücüsü: Prof.Dr. Kaan Şevki Kavak
Proje web sayfası: tubitak1000.org
Facebook sayfası: Cü Tübitak Ardeb

[btarih] => 2015-11-12 [starih] => 2015-12-13 [birim] => Rektörlük [turu] => 0 [onemli] => 0 [renk] => 000000 [sirano] => 14699 [dil] => tr [sayac] => 369 [onay] => 1 ) )